Nieuwsbericht

Ontmoet Platowood tijdens Startup Delta Summit

Op 19 april 2018 vindt Startup Delta Summit plaats op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem. Hét evenement in Nederland waar iedereen, die ook maar iets met innovatie en startup’s van doen heeft, aanwezig is. StartupDelta verwacht 2.000 mensen: ervaren ondernemers, startups, innovatiehubs, bestuurders, experts, wetenschappers, studenten en maatschappelijke organisaties.

Meetups Smart Industry @ IPKW 15.00-16.00 uur
Ook Platowood is aanwezig op het Summit. In de IPKW Lounge geeft Platowood om 15.00 uur een presentatie tijdens de meetup ‘Smart Industry @ IPKW’. Smart Industry staat voor het versterken van de Nederlandse industrie door maximaal gebruik te maken van de nieuwste informatie en technologische ontwikkelingen. Tijdens deze meet-up vertelt René Homan, directeur van Platowood, over het duurzame en innovatieve veredelingsproces van Platowood.

Bedrijfsrondleiding Platowood 16.00 uur
Nieuwsgierig naar ons proces? Tijdens de StartupDelta Summit organiseren we ook een bedrijfsbezoek en kun je letterlijk een kijkje nemen in de keuken. Maak het duurzame houtveredelingsproces (platoniseren) van dichtbij mee! Ons proces (hydro-thermische modificatie) van Platowood geeft snelgroeiende houtsoorten de eigenschappen van tropisch hardhout. Door middel van alleen stoom en temperatuur worden de aanwezige eigenschappen in het hout versterkt, zonder toevoeging van chemicaliën. De productie vindt geheel in eigen beheer plaats in de fabriek op IPKW.

Wil je dit niet missen?
Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar startupdeltasummit.com.