Home | Nieuws | Koningin Máxima brengt bezoek aan Platowood project

Koningin Máxima brengt bezoek aan Platowood project

Vorige week heeft koningin Máxima onverwachts een werkbezoek gebracht aan bedrijven in de toeristische sector in Westenschouwen en Oostkapelle, waaronder Campingpark Ons Buiten. Op dit vakantiepark is een circulair zwem- en wellnessgebouw gerealiseerd die voorzien is van Platowood Fraké gevelbekleding.

Werkbezoek

Tijdens het bezoek sprak de koningin met ondernemers over de maatregelen in verband met het coronavirus en ze stak hen, in deze onzekere tijd, een hart onder de riem. Gabriel Coppoolse, eigenaar Campingpark Ons Buiten, dacht dat hij alleen aanwezig zou zijn bij het gesprek. Tijdens dit gesprek kreeg hij te horen dat de koningin ook een bezoek zou brengen aan zijn camping.

"Ik was verbaasd, maar het is ook heerlijk om je niet vooraf druk te maken over zo'n bezoek," zegt Coppoolse. Coppoolse gaf een rondleiding en liet daarbij zien welke investeringen zijn gedaan in de sanitaire ruimten, waaronder het nieuwe zwem- en wellnessgebouw zien. De koningin sprak haar bewondering uit voor de ontwikkeling van het eerste circulaire zwembad en wellness gebouw van Nederland. 

Ontwerp met stoer karakter

FACET architecten & adviseurs heeft voor het zwembad en de wellness een ontwerp gemaakt dat zich kenmerkt door de ingetogen architectuur, waarbij puurheid, natuur en rust centraal staan. Het stoere karakter dat past in het Zeeuwse landschap wordt benadrukt door het toepassen van onbehandeld Platowood.

Foto: FACET architecten & adviseurs
Bron: Omroep Zeeland

Recent Nieuws