Home | Nieuws | Platowood zoekt nieuwe collega's

Platowood zoekt nieuwe collega's

Bij Platowood produceren we duurzaam en esthetisch hout, voor o.a. gevelbekleding, kozijnen en interieurbouw. Bij alles wat we doen streven we naar een zo gering mogelijke belasting voor het milieu, duurzaamheid is de basis – de kernwaarde van waaruit we opereren. We zijn bevlogen en continu bezig om onze producten te verbeteren en onze partners de beste oplossingen te bieden. We beschikken over eigen productiefaciliteiten en zijn gevestigd op het duurzame bedrijventerrein Industriepark Kleefse Waard in Arnhem.

Door de unieke eigenschappen van het hout en de milieubewuste bouwsector groeit de vraag naar Platowood. Daarom kunnen we wel wat hulp gebruiken! We zijn per direct op zoek naar:

Productiemedewerker M/V

Ben je zelfstandig, steek je graag je handen uit de mouwen en heb je affiniteit met hout en (proces)technologie? Bij Platowood zoeken we een productiemedewerker die zelfstandig, positief en leergierig is én nauwkeurig te werk gaat.

Medewerkerbedrijfsbureau M/V

Ben je accuraat, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en leid je de planning graag in goede banen? 
Ben jij daarnaast proactief, flexibel, stressbestendig en heb je commercieel- en verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zoeken we jou!

 

Ga naar onze vacature pagina voor meer informatie en reageer snel!

Recent Nieuws