Home | Nieuws | Han van Rooijen start als Directeur Bedrijfvoering

Han van Rooijen start als Directeur Bedrijfvoering

Met ingang van 1 augustus is Han van Rooijen begonnen als directeur Bedrijfsvoering bij Platowood. Han begon zijn carrière bij Smurfit en bekleedde vervolgens diverse functies binnen Koninklijke Jongeneel en Raab Karcher. Het managen en verbeteren van (logistieke) processen vormt de rode draad in zijn carrière. In deze - nieuwe - functie van directeur Bedrijfsvoering gaat Han zich bezighouden met het managen en stroomlijnen van processen binnen Platowood en het verder opschalen van het bedrijf.

Han van Rooijen over zijn nieuwe functie: “Platowood is een groeiend bedrijf, een bedrijf in transitie, wat goed aansluit bij mijn vaardigheden en ambities. Ik werk namelijk graag (mee) aan de groeidoelstellingen van een bedrijf. Ook de duurzaamheid van het bedrijf, zowel in doelstellingen als product, spreekt mij erg aan. Platowood voegt echt waarde toe aan een product en de toepassingsmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Daarnaast wilde ik graag een keer bij een kleiner bedrijf werken: je zit dichter op de processen, kunt meebeslissen. Mijn eerste indruk van Platowood is erg positief: het voelt heel persoonlijk, als een familie. Bij Platowood werken ze echt samen aan een betere toekomst.”

Van Rooijen werkte in het verleden, bij Koninklijke Jongeneel, al nauw samen met Platowood-directeur Bart Raymann. Raymann: “Ik ken Han als een ervaren en praktisch ingestelde bedrijfskundige. We vullen elkaar goed aan en weten wat we aan elkaar hebben. Han is een enorme aanwinst voor Platowood, hij kan ervoor zorgen dat Platowood op een nog hoger niveau gaat opereren.”

Recent Nieuws