Home | Nieuws | Update COVID-19

Update COVID-19

Bij Platowood volgen wij nauwlettend het nieuws van het RIVM. De gezondheid van onze klanten en personeel staat voorop en wij hebben dan ook de maatregelen genomen om de gezondheids- en hygiëneprotocollen voor onze werknemers aan te scherpen conform de richtlijnen van het RIVM.

Op dit moment hebben deze maatregelen geen gevolgen voor ons proces. Daarnaast beschikken wij in onze fabriek over voldoende productiecapaciteit. Wij ondervinden daarom geen problemen met de productie en leveringen van ons duurzame hout.

Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen.

Afspraak verzetten hoeft niet, kan wel

Wanneer u op dit moment een afspraak met ons heeft staan, zullen wij op de afgesproken datum bij u langs komen. Maar om de gezondheid van u en onze werknemers te waarborgen zullen wij per afspraak bespreken of een bezoek mogelijk/noodzakelijk is. Bij iedere afspraak zullen we de gemaakte voorzorgsmaatregelen naleven. Mocht u zelf twijfels hebben over uw afspraak, neem dan contact op.

Wilt u toch graag met een van onze adviseurs in gesprek, maar wilt u geen enkel risico lopen? Wij zitten klaar voor een digitale afspraak.

Wij houden u op de hoogte

Op dit moment zijn er vele veranderingen gaande en is het lastig in te schatten welke maatregelen er nog getroffen gaan worden. Wij houden de situatie nauwlettend in de gaten en zullen u op de hoogte brengen van eventuele ontwikkelingen.

Heeft u vragen? Deze beantwoorden wij graag. Bel ons op 088 60 500 60.

Recent Nieuws