Home | Nieuws | Platowood introduceert verbeterde olie-afwerking

Platowood introduceert verbeterde olie-afwerking

Platowood vervangt de eenlaagse olie-afwerking Natural Color Oil en Burned Wood Oil voor een tweelaagse afwerking. Bij deze verbeterde variant wordt het hout voorbehandeld met een watergedragen Sunprimer. Daar overheen wordt de olie aangebracht. Wij willen onze klanten hiermee een duurzamere afwerking bieden.

De voordelen

  • Een langer onderhoudsinterval
  • Een intensere kleur
  • Een ecologische en duurzame keuze

Kleurvastere afwerking

De Sunprimer is een eenmalige onderlaag en zorgt voor extra pigmentatie. Dit resulteert in een meer kleurstabiele afwerking en een langer onderhoudsinterval. Met alleen de olielaag was al na een zestal maanden het eerste onderhoud nodig om de kleur te behouden. Met de Sunprimer wordt deze termijn aanzienlijk verlengd. De afwerking bevat geen solventen en geen Volatile Organic Compounds.

De nieuwe standaard

Begin september wordt de tweelaagse afwerking onze standaard afwerking voor de Natural Color Oil en Burned Wood Oil. Er is geen prijsverschil tussen de eenlaagse en tweelaagse afwerking, omdat het hout voortaan driezijdig in plaats van vierzijdig wordt afgewerkt. Vierzijdig is mogelijk op aanvraag.

De verbeterde, tweelaagse olie-afwerking is nu al te bestellen. Neem voor meer informatie contact met ons op. Heb je een offerte ontvangen of een bestelling geplaatst met de eenlaagse afwerking en heb je hier vragen over? Ook dan kun je contact met ons opnemen.

Lees meer over de verbeterde afwerking op onze informatiepagina.

Recent Nieuws