Home | Nieuws | Platowood hout met een zomerse tint en zomersluiting week 32

Platowood hout met een zomerse tint en zomersluiting week 32

Ga je vakantie vieren en genieten in eigen land deze zomer? Dan kun je zomaar tegen hout van Platowood aanlopen.

Misschien slaap jij wel in een van de cabins op het dynamische natuurterrein 'Het Bos Roept!'. Deuren en kozijnen van de vakantiehuisjes La Serre en Warthog Family zijn gemaakt van Platowood Fraké. Het hout past mooi binnen de ambitie van de eigenaren om alles op het terrein bio-based en circulair te maken.

Op Texel vind je op Vakantiepark Duynzoom 6 luxe vakantievilla's bekleed met Platowood Fraké. De woningen hebben een bijzondere geometrie. Het ontwerp toont de kracht van hout als een natuurlijk en tegelijkertijd stilistisch materiaal voor gevelbekleding.

Zoek je verkoeling aan de Nederlandse kust? Dan strijk je misschien wel neer bij Republiek Bloemendaal of Strandpaviljoen Hargen in de Schoorlse Duinen. Toen Republiek Bloemendaal een permanente locatie werd, is de gehele gevel voorzien van Platowood Fraké. Onbehandeld, zodat het hout door zon en zee snel vergrijst in een zilvergrijze tint en opgaat in de omgeving. Het vernieuwde Strandpaviljoen Hargen heeft nu duurzame kozijnen van Platowood. Bijpassende Platowood Fraké geveldelen zijn toegepast rondom de terrasbalustrade.

Slapen op het strand in Platowood sferen kan op verschillende plekken: onder andere in strandhuisjes bij Nieuwvliet-Bad, Cadzand-Bad en recent ook in Vrouwenpolder.

Jouw Platowood project in beeld

Besteed jij je vakantie aan bouwen of verbouwen met Platowood hout? En vind je het leuk om dat te delen en anderen te inspireren? Laat het ons dan weten! We horen graag over bijzondere toepassingen met ons duurzame en onderhoudsarme hout.

Sluiting Platowood in week 32

Tijdens de Bouwvak is het kantoor van Platowood een weekje gesloten, namelijk van 8 tot en met 12 augustus. Namens team Platowood een mooie zomer gewenst!


Foto: Strandpaviljoen Hargen (fotograaf Walter Herfst)

Recent Nieuws