Home | Nieuws | Laatste van 24 tiny houses - bekleed met Platowood Vuren - geplaatst in Renesse

Laatste van 24 tiny houses - bekleed met Platowood Vuren - geplaatst in Renesse

Deze week heeft woningcorporatie Zeeuwland in Renesse de laatste van 24 Cube Homes geplaatst. De bijzondere 'tiny houses' staan op het voormalige voetbalveld van S.V. Renesse en kunnen hier 15 jaar blijven staan. De woningen zijn bedoeld voor jongeren/starters op de woningmarkt en tijdelijk personeel van ondernemers uit de horeca en recreatie.

De buitenzijde van de tiny houses is voorzien van onbehandeld Platowood Vuren. In de loop der tijd zullen de gevels van de woningen vergrijzen in een zilvergrijze tint

Carline Lemmen, oprichter van Cube Homes: "De belangrijkste doorslag in de keuze voor Platowood was de lange levensduur. Daarnaast is het een mooi product, vormstabiel en goed te verwerken. We hebben gekozen voor vurenhout, omdat deze houtsoort echt 'leeft' en een mooie vergrijsde kleur krijgt."

Unieke interieurs

In de woningen kunnen één of twee personen wonen. Iedere woning kan naar eigen wens van de huurder worden samengesteld. Zo zijn er verschillende opties mogelijk voor de vloer, keuken en badkamer. Op deze manier krijgt iedere Cube Home een uniek interieur. 

Cube Homes in Limburg

In de buurt van Venlo, op vakantiepark BreeBronne, staan ook Cube Homes met duurzame Platowood-gevelbekleding. De Water CUBE en Bos CUBE zijn voorzien van Platowood Vuren, afgewerkt met Weathered Color Stain. Met deze afwerking ontstaat er eenheid in de uitstraling van de woningen op het park, ook wanneer er door de jaren heen nieuwe woningen geplaatst worden.

Recent Nieuws