Home | Nieuws | Platowood Fraké voor Inspiration Centre Dura Vermeer

Platowood Fraké voor Inspiration Centre Dura Vermeer

Langs de A2 in Utrecht bouwt Dura Vermeer een Inspiration Centre voor haar bouw- en vastgoedactiviteiten. In het gebouw zal een showroom, een innovatie en inspiratie centrum en een kantooromgeving gehuisvest worden. Het gebouw is ontworpen door MONK Architecten, heeft een vloeroppervlak van ruim 7.000 m2 en in het interieur wordt Platowood toegepast.

Duurzaam en innovatief

Het Dura Vermeer Innovation Centre in Utrecht is een duurzaam en innovatief gebouw. Dura Vermeer wil de nieuwbouw certificeren met een BREEAM-duurzaamheidscertificaat. Deze ambitie is aan het begin van de ontwikkeling vastgelegd en meegenomen in de uitwerking van de ontwerpfase en uitvoering van het gebouw. Het duurzame hout van Platowood past uitstekend bij deze duurzaamheidsambitie. Stramannbouw bekleedt de vides en trappen met ruim 8.000 m1 Platowood Fraké. Deze trappen en vides vormen straks het hart van het nieuwe gebouw. Daarnaast worden ook de liftkernen in de parkeergarage en op het dak bekleed met Platowood. Geleverd door onze preferred dealer Verdouw Bouwproducten

Innovation Centre

Met het innovatieve en duurzame Inspiration Centre creëert Dura Vermeer op een centrale plek in het land een moderne werkomgeving, waarin op een eigentijdse manier kan worden samengewerkt met opdrachtgevers, kopers, partners, eindgebruikers en stakeholders. Medio 2020 opent het Inspiration Centre haar deuren.

Foto: Stramannbouw

Recent Nieuws