Home | Nieuws | Bezoek Platowood op GEVEL 2022 Jaarbeurs Utrecht, 31 mei - 2 juni

Bezoek Platowood op GEVEL 2022 Jaarbeurs Utrecht, 31 mei - 2 juni

De beurs GEVEL is dé vakbeurs voor ontwerp en engineering van de gebouwschil. Uiteraard is Platowood ook te vinden op deze toonaangevende beurs. We laten hier met trots onze producten zien en vertellen meer over ons unieke proces waardoor ons hout de meest duurzame keuze is.

Meld je hier aan: ontvang jouw gratis ticket voor GEVEL

Let op: deze link is niet werkzaam binnen een beveiligde werkomgeving zoals Citrix.

Waar: Jaarbeurs Utrecht
Wanneer: dinsdag 31 mei - donderdag 2 juni
Stand Platowood: 04.D030

Maak een afspraak in onze stand

Ben je benieuwd naar de voordelen van het hout van Platowood? Of heb je wellicht al een concreet idee of project dat je met ons wilt bespreken? Maak dan een afspraak in onze stand! Na registratie voor de beurs kun je via het bedrijfsprofiel van Platowood een afspraak inplannen met één van onze adviseurs.

Ben je niet in de gelegenheid om naar de beurs te komen, maar ben je wel geïnteresseerd in wat Platowood voor jouw bedrijf of project kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088 60 500 60 of info@platowood.nl.

Over GEVEL 2022

GEVEL 2022 is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. GEVEL biedt een breed en hoogwaardig aanbod van producten, materialen en systemen, toont innovaties en experimenten, slaat een brug tussen kennis en praktijk en heeft oog voor de maatschappelijke context. Met een divers aanbod van ruim 75 exposerende bedrijven, verschillende exposities en theaters met een vol dagprogramma, is er veel ruimte om te netwerken, nieuwe en bestaande relaties te ontmoeten en je te laten inspireren.

Thema GEVEL 2022

Het thema van GEVEL 2022 is “INCEPTION”. Het thema INCEPTION staat voor “aanvang, begin, start”: een eerste stap, een nieuw tijdperk. Net als in de film Inception uit 2010 gaat het tijdens GEVEL 2022 om de kracht van het idee. “Een enkel idee van de menselijke geest kan steden bouwen. Een idee kan de wereld veranderen en alle regels herschrijven”.

Graag tot ziens op 31 mei, 1 of 2 juni in stand 04.D030!

Recent Nieuws