Home | Nieuws | Nieuwe samenwerking met Interstudio uit Estland

Nieuwe samenwerking met Interstudio uit Estland

Platowood groeit en ook over de grens krijgt ons hout steeds meer bekendheid. Interstudio uit Estland verkoopt hoogwaardige afbouwmaterialen en vond in Platowood een passende partner. De duurzame gevelbekleding van Platowood maakt sinds kort deel uit van het assortiment van Interstudio.

Kaspar Trallmann: “Interstudio was op zoek naar hout met bepaalde kwaliteiten: onderhoudsarm, vormstabiel, milieuvriendelijk en met een lange levensduur. Na een uitgebreide zoektocht en het bekijken van vele samples, kwamen we uit bij Platowood. Architecten zijn onze belangrijkste klanten. De architectuur in Estland is zeer hout-georiënteerd, zowel op het gebied van gevelbekleding als interieurbouw. Daarnaast werken we veel samen met ontwikkelaars en bouwbedrijven. Zij zullen zeker de lange levensduur en het onderhoudsarme aspect van het hout van Platowood kunnen waarderen.“

Interstudio: de hoogste kwaliteit voor ieder project

Het assortiment van Interstudio bestaat uit innovatieve en tijdloze producten die zowel de omgeving buiten als het interieur binnen verrijken. Design en kwaliteit zijn hierbij de belangrijkste criteria. De fabrikanten die Interstudio vertegenwoordigt, hanteren strenge kwaliteitscontroles, zodat er altijd een duurzaam en consistent product geleverd wordt richting architect, binnenhuisarchitect, aannemer en vastgoedeigenaar.

Meer weten? Bekijk hier de website van Interstudio.

 

Foto: Showroom Interstudio tijdens Interior week 2018. Fotograaf: Raul Mee

Recent Nieuws