Home | Nieuws | Geslaagde BouwBeurs 2019

Geslaagde BouwBeurs 2019

In dit nieuwsbericht blikken we terug op een geslaagde BouwBeurs met veel enthousiaste bezoekers. Het tweejaarlijkse evenement vond plaats van 4 tot en met 8 februari 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht. 'Tijd om de krachten te bundelen' was het thema van deze editie. Tijdens de beurs is aandacht besteed aan onder andere: renovatie, energieneutraal bouwen en circulair bouwen. Onderwerpen die perfect aansluiten bij Platowood. 

Bij de stand van Platowood in hal 10 konden bezoekers kennismaken met ons duurzame gevelbekleding en de nieuwste innovatie: Platowood Fraké Kozijnhout. Platowood was opgenomen in een themaroute van het nieuwe programma voor architecten en ingenieurs: BouwBeurs R&D. Per dag werd een ander thema met bijbehorende themaroute gehanteerd. Platowood was onderdeel van het thema 'Circulair ontwerpen & bouwen'. Daarnaast bezocht een gerichte groep bezoekers onze stand vanuit het BouwBeurs R&D programma. 

Op dinsdag 5 februari mochten we VMBO-leerlingen van het Dendron College, afdeling BWI (Bouw, Wonen en Interieur) verwelkomen voor informatie over het duurzame Platowood proces en het onderhoud van de Platowood Fraké Kozijnen.

Heeft u ons niet gezien op de BouwBeurs en wilt u graag meer informatie? Neem gerust contact op. 

Recent Nieuws