Nieuwsbericht

Leden van KNBV op bezoek

Op vrijdagmiddag 6 april mochten wij de leden van de KNBV  (Koninklijke Nederlandse Bosbouwvereniging) ontvangen voor een excursie.
Deze begon met een informatieve presentatie over het houtveredelingsproces: platoniseren en over hoe wij ons hout inkopen. Tijdens de rondleiding konden de KNBV leden alle stappen, van aankomst tot en met het eindproduct Platowood hout,  zien.

Wij willen alle  KNBV leden nogmaals bedanken voor hun komst en enthousiasme.
We hopen dat het een interessante én leerzame middag is geweest.

 Over de KNBV
De KNBV is een beroepsvereniging voor iedereen die betrokken is bij het beheer van bos, met name in Nederland. De leden hebben diverse functies op het gebied van bosbeheer; zowel uitvoerend, adviserend, beleidsmatig als in de communicatie.