Harbour Village, Arnemuiden

Architect Paul Assink

Houtsoort Fraké

Toepassing Gevelbekleding

Afwerking Color, geschaafd Platonium - 01

Land, Provincie Nederland, Zeeland

Straat, Stad Zilverenschorweg 1, Arnemuiden

Omschrijving

Aan de oevers van het Veerse Meer op het Zeeuwse eiland Walcheren, op steenworp afstand van het authentieke vissersplaatsje Arnemuiden en het middeleeuwse stadje Veere verrijst Harbour Village “Het Zilveren Schor”.
Dit hoogwaardige recreatie project bestaat uit 79 luxe vakantievilla’s en een luxe beachclub. Bij de vormgeving staan de luxe afwerking en het zicht vanuit de villa centraal. Door gebruik te maken van innovatieve bouwmaterialen wordt er duurzaam en efficiënt gebouwd.

Voor dit bijzondere project is Platowood Fraké met een Platowood Color afwerking gekozen, omdat dit beeld perfect aansluit bij het high-end en duurzame karakter van de villa’s. Het geplatoniseerde Fraké is nagenoeg foutvrij en is door ons unieke veredelingsproces, platoniseren, zeer goed bestand tegen houtrot en vormstabiel geworden. Deze beide eigenschappen zijn juist bij recreatieprojecten aan het water van extra groot belang. Hiernaast heeft de ontwikkelaar in zijn keuze voor Platowood ook onze schone en duurzame manier van produceren meegenomen.

Voor meer informatie over dit prachtige project verwijzen wij u graag naar de website van Harbour Village “Het Zilveren Schor” .

Ga naar boven