Home | Projecten | Blue Rhapsody, Arnhem

Blue Rhapsody, Arnhem

Sinds het voorjaar van 2019 vaart het schip Blue Rhapsody als dé locatie voor evenementen. Het schip, ontworpen door architect Frank Pieterse van Art-Line Design, is met zijn 85 meter lang en 11,45 meter breed groots, modern en luxe. Aan beide zijden is Platowood Fraké gevelbekleding toegepast, waarin tevens verlichting is verwerkt. 

Blue Rhapsody biedt ruimte voor 600 gasten, maar ook voor kleinere groepen. Het schip bestaat uit vier verdiepingen met ieder zijn unieke kenmerken. De bijlboeg is indrukwekkend en is een combinatie van een soepel uiterlijk met allure van een internationaal karakter. Met sfeervolle lounges verdeeld over 4 verdiepingen en andere ruimtes, is het schip een unieke plek voor varende evenementen in Nederland, België en Duitsland.

Constant in Beweging

Blue Rhapsody zit in de vloot van Constant in Beweging. Een evenementenbureau met varende evenementenlocaties. Naast het organiseren van bedrijfsfeesten, presentaties en workshops, verzorgen zij ook (meerdaagse) beurzen, congressen en productpresentaties.

Toepassing
Houten gevelbekleding

Houtsoort
Platowood Fraké

Profiel
Platonium 05

Architect
Art-line Design

Locatie
Arnhem

Andere projecten