Home | Projecten | Schuurwoning Annapark, Rosmalen

Schuurwoning Annapark, Rosmalen

Op een unieke locatie in het dorp Rosmalen, op een steenworp afstand van het centrum, is deze schuurwoning gerealiseerd. Te midden van het groen van het Annapark vonden de bewoners deze bouwlocatie waarop een 1.000 kubieke meter tellende woning is gebouwd die ontworpen is door Van Boven Architecten. De moderne woning is bekleed met Platowood Fraké gevelbekleding die voorzien is van een zwarte beits.

De houten gevelbekleding, in combinatie met het zink en de strakke kozijnen, maakt de woning passend in zijn omgeving en zorgt voor een mooi contrast met het industriële interieur.

Fotografie: ITOOK

Toepassing
Houten gevelbekleding

Houtsoort
Platowood Fraké

Afwerking
Color

Profiel
Platonium 05

Kopmaat
18x140

Architect
Van Boven Architecten

Locatie
Rosmalen
Noord-Brabant
Nederland

Andere projecten