Home | Nieuws | Platowood Fraké toegepast op het kantoorgebouw van het jaar 2020

Platowood Fraké toegepast op het kantoorgebouw van het jaar 2020

Het Platform in de Nieuwe Stad te Amersfoort, ontworpen door Schipper Bosch en Space Encounters, is op 28 oktober j.l. door Architectenweb uitgeroepen tot het kantoorgebouw van het jaar 2020.

Wij voelen ons vereerd te kunnen vermelden dat Platowood Fraké hier naast gevelbekleding ook als kozijn, raam- en deurhout toegepast is. Dit project van Schipper Bosch en Space Encounters Amsterdam laat volgens de jury zien hoe het 'kantoor-als-flexibele-ontmoetingsplek' eruit moet zien. 

 

"De uitbraak van covid-19 heeft het thuiswerken wereldwijd in een stroomversnelling gebracht. Het lijkt er bovendien op dat veel organisaties het thuiswerken er na deze pandemie deels in zullen houden. Dat maakt het kantoor nog sterker een ontmoetingsplek dan het al was. Gevarieerde werklandschappen op grote vloervelden zijn dan een goede basis."

- Jury Architectenweb,  Award Kantoorgebouw van het jaar 2020

 

Ruim een jaar geleden nam adviesbureau TwynstraGudde als eerste huurder van Het Platform de sleutels in ontvangst. Op maandag t/m donderdag kun je hier terecht voor flexwerkplekken en vergaderruimtes.

Meer foto's en informatie over dit project, klik hier.

 

Award: Architectenweb

Foto's: Schipperbosch

Recent Nieuws