Home | Hout | Meranti kozijnhout

Meranti kozijnhout

Gelijkwaardig aan meranti kozijnhout, bieden wij verschillende milieuvriendelijke opties aan. Kies daarbij uit onze populier, fraké of vuren opties. Bij Platowood zorgen wij ervoor dat u beschikt over duurzaam materiaal dat vervaardigd is zonder gebruik te maken van chemische producten. Door een proces, genaamd: platoniseren, weten wij de beste kwaliteiten van het hout te versterken. Daarnaast rekent u op onderhoudsvrije gevelbekleding of kozijnhout wanneer u voor een van onze opties gaat in plaats van het bekende meranti. Met een levensduur van zeker 50 jaar profiteert u daarmee op lange termijn.

Kies voor een van onze duurzame opties in plaats van meranti als kozijnhout

Wanneer u twijfelt tussen hout of kunststof als gevelbekleding of kozijnhout, zijn er vaak vele aspecten waarmee u rekening wilt houden. Vandaag de dag is milieuvriendelijk een van de belangrijkste elementen voor een betere toekomst. Als alternatief voor het populaire meranti, bieden wij houtsoorten voor kozijnhout die gewonnen zijn uit duurzaam bosbeheer. Daarmee wordt een beperkt aantal bomen gekapt, zodat de CO2-inname van de bomen maximaal is en een positief effect heeft op de totale CO2-uitstoot. Dat allemaal terwijl u gebruikmaakt van een kwalitatief hoogwaardig product.

Probeer ons unieke product

Ontdek de kwaliteit van ons kozijnhout en vergelijk het met merantihout. Daarvoor doet u makkelijk beroep op een van onze samples, waarbij we u zelf aan de slag laten gaan met onze producten. Zou u graag door willen werken met een van onze houttypes? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers via 085 019 2915.