Home | Houten gevel

Houten gevel

Twijfel je tussen hout of kunststof als materiaal voor gevelbekleding? Het milieuvriendelijke en esthetische hout van Platowood heeft vele voordelen en kwaliteiten. Ons duurzame hout leent zich uitstekend voor zowel gevelbekleding als kozijnen. Door het hout te modificeren, zonder gebruik te maken van chemische producten, versterken we de aanwezige eigenschappen. Het hout krijgt een levensduur van 50 jaar, is zeer vormstabiel en onderhoudsarm. Bovendien heeft hout ten opzichte van kunststof een warme, natuurlijk uitstraling en is het een circulair materiaal.

Twijfel niet meer tussen hout of kunststof als gevelbekleding

Het hout van Platowood is beschikbaar in drie houtsoorten: populier, fraké en vuren. Al deze houtsoorten kunnen worden ingezet in plaats van een kunststof gevelbekleding. Een hout gevel heeft een positieve impact op het milieu en is vrijwel onderhoudsvrij op een jaarlijkse schoonmaakbeurt na. Ook kies je voor een materiaal dat op lange termijn zijn kwaliteit behoudt.

Kies voor duurzaam hout in plaats van kunststof

Bent u benieuwd naar het hydro-thermisch gemodificeerde hout van Platowood als alternatief voor kunststof gevelbekleding? Vraag dan samples bij ons aan en ervaar ons product. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Producten

Contact

Bedankt voor het invullen van het contactformulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.