Home | Projecten | De St@art Apenheul, Apeldoorn

De St@art Apenheul, Apeldoorn

De ambitie van Stichting Apenheul was een inspiratie centrum te creëren dat mensen stimuleert om keuzes te maken die bijdragen aan een betere, duurzame toekomst.

De St@art is het nieuwe kantoor en educatief centrum van Stichting Apenheul en het Natuurhuis in Apeldoorn. Naast zijn functie als kantoor, dient De St@art ook als centrum voor milieueducatie en als ontmoetingsplek voor verenigingen, ondernemers, studenten en bezoekers. RAU heeft het grotendeels van hout vervaardigde gebouw ontworpen. In zijn vormgeving lijkt De St@art op een reusachtig houten skelet.

Aannemingsbedrijf Draisma was verantwoordelijk voor de realisatie van dit project.

Toepassing
Gevelbekleding
Zonwering

Houtsoort
Platowood Vuren

Architect
RAU Amsterdam

Locatie
Apeldoorn
Gelderland
Nederland

Andere projecten