Home | Hout

Hout

Twijfelt u tussen hout of kunststof als materiaal voor een gevelbekleding? Dan heeft u er alle baat bij om te profiteren van het uitstekende houten materiaal van Platowood. Onze duurzame houtmaterialen dienen zich uitstekend voor zowel gevelbekleding als kozijnen. Door het hout te platoniseren kunnen wij, zonder gebruik van chemische producten, de beste eigenschappen uit het hout halen. Twijfel daarom niet tussen hout of kunststof voor het plaatsen van gevelbekleding en ga voor Platowood!

Twijfel niet meer tussen hout of kunststof als gevelbekleding

Het houten materiaal van Platowood wordt vervaardigd uit populier, fraké of vuren. Al deze houtsoorten zijn niet alleen een goede vervanger voor een kunststof gevelbekleding, maar doen ook uitstekend dienst als kozijn. Naast een hoge isolatiewaarde, heeft ons materiaal ook een positieve impact op het klimaat en is het vrijwel onderhoudsvrij. Wanneer u overschakelt naar Platowood als bouwmateriaal, zult u ook werken met een materiaal dat voor lange termijn zijn kwaliteit behoudt, terwijl het hout een natuurlijke vergrijzing vertoont.

Maak de juiste keuze

Zou u graag het thermisch gemodificeerd hout van Platowood gebruiken als alternatief voor een kunststof gevelbekleding? Vraag dan samples bij ons aan en ontdek de unieke kwaliteiten van ons product met uw eigen handen. Als u merkt dat u het product zelf wilt gebruiken, neemt u het best telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 085 019 2915.