Advies

Platowood denkt met u mee! Wij delen onze jarenlange kennis en ervaring graag met u. Platowood levert niet alleen (eind)producten van duurzaam kwaliteitshout, we geven ook graag advies over de toepassing en hechten waarde aan goede service. Door met u mee te denken in het ontwerp- en ontwikkelproces van uw project (bijvoorbeeld over efficiënt houtgebruik en een optimale toepassing en montage), komt de kwaliteit van het hout volledig tot z’n recht. Op die manier kunnen we een lange levensduur garanderen, zorgen we voor een lage total cost of ownership en werken we samen aan een bijzonder eindresultaat.

Maatwerk

Naast gestandaardiseerde producten, leveren wij ook maatwerk. Hierbij is ook de afname van kleine hoeveelheden rendabel, in tegenstelling tot leveranciers die vanuit het buitenland leveren. Door de volledige controle over onze eigen grote productiecapaciteit zijn we zeer flexibel, waarbij we een uniforme, constante kwaliteit en kleur garanderen.

Wilt u graag gebruikmaken van onze expertise of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.