De Nieuwe Stad, Amersfoort

Architect Space Encounters

Houtsoort Platowood Fraké

Toepassing Kozijnhout

Afwerking -

Land, Provincie Nederland, Utrecht

Straat, Stad De nieuwe stad, Oliemolenhof 108, Amersfoort

Omschrijving

De Nieuwe Stad in Amersfoort heeft voor de geplande uitbreiding van werkruimte gekozen om Platowood Fraké Kozijnhout toe te passen. De reden hiervan is dat het kozijnhout perfect aansluit bij de duurzame filosofie van De Nieuwe stad.

Waar De Nieuwe Stad voorheen nog enkel in de ruimtes voorzag, biedt het nu een grote diversiteit aan werkplekken, flexibiliteit, duurzaamheid en ‘full service’. Voor een vast bedrag krijg je een werkplek inclusief alle services.

De stad als werkplek
Twynstra Gudde heeft mede het vernieuwende concept vormgegeven en neemt per januari 2019 intrek in De Nieuwe Stad. Naast werkplekken en -ruimtes specifiek voor Twynstra Gudde komen er diverse flexplekken en vergaderruimtes die los te huur zijn voor andere ondernemers.

De werkplekken komen in het hart van De Nieuwe Stad, bovenop de biomassaketel en gelegen aan de Oliemolenhof, dat momenteel wordt ontwikkeld tot multifunctioneel park. Zo wordt Hal 6 verhoogd met twee verdiepingen, waarbij ook qua bouw de focus op innovatie en duurzaamheid tot uiting komt: Platowood Fraké Kozijnhout zal rondom zal worden toegepast en zicht geven op deze mooie stad als werkplek.

Ga naar boven