Nieuwsbericht

Voorbereidingen Houtwereld Praktijkdag

Met nog maar een week te gaan, zijn we bezig met de voorbereidingen voor de Houtwereld Praktijkdag. Dit betekent: de laatste houten delen bevestigen aan de panelen, samples voorzien van ons logo en alles inpakken. Het succesvolle kennis- en netwerkevent vindt plaats op donderdag 8 november van 12.00 tot 19.00 uur. U wordt ontvangen met een geheel verzorgde lunch en kunt kennis maken met vakgenoten. Op het programma staan presentaties van gastsprekers, livedemonstraties en een borrel met live entertainment.

Breng een bezoek aan onze stand en maak kennis met de meest duurzame houtproducten voor onder andere gevelbekleding en kozijnen. Bekijk onze duurzaamheidsfilm en ontdek de verschillende houtsoorten, profielen en afwerkingen!

Nog geen toegangskaart? Meld u hier aan.

Wanneer: 8 november 12.00 tot 19.00 uur
Waar: Vinkenveld 3, Rosmalen (parkeren is gratis)
Thema: Hout OverMorgen