Nieuwsbericht

Timmer je eigen robot

Op zaterdag 6 oktober a.s. staat Industriepark Kleefse Waard (IPKW) geheel in het teken van innovatie en techniek. IPKW bundelt haar krachten met INNOVATE festival en Techniekdag Arnhem en organiseert de INNOVATE Experience. Een dag waar bedrijven van IPKW, techneuten, wetenschappers, kunstenaars en designers hun innovaties laten zien. Ook Platowood doet mee!

Platowood en Karbouw
Karbouw en Platowood bundelen hun krachten en organiseren een creatieve activiteit in het teken van circulair ondernemen. Timmer je eigen robot van het duurzame resthout van Platowood, met hulp van de Karbouw timmermannen.

Locatie:   Industriepark Kleefse Waard, Westervoortsedijk 73 Arnhem
Tijden:    10.00 tot 17.00 uur
Kosten:   gratis en voor iedereen!

INNOVATE Festival
INNOVATE is een driedaags festival dat innovatief Arnhem laat zien. Drie dagen lang zijn er tientallen vernieuwingen te zien, horen, proeven, voelen en vooral te ervaren.

Kijk voor meer informatie en het hele programma op innovatearnhem.nl.