Nieuwsbericht

Preferred Dealer Verdouw op bezoek bij Platowood

Woensdag 18 juli was Preferred Dealer Verdouw Bouwproducten op bezoek bij Platowood. Door middel van een presentatie werden zij geïnformeerd over het unieke hydro-thermische modificatieproces van Platowood, de verschillen ten opzichte van thermische modificatie, de manier waarop het hout wordt ingekocht en hoe Platowood de wereld mooier maakt. Tijdens de rondleiding werden de vertegenwoordigers van Verdouw meegenomen in het unieke proces (platoniseren) van snelgroeiend hout naar duurzaam, vormvast en goed verwerkbaar hout met een lange levensduur.

Over Verdouw
Verdouw Bouwproducten is een zelfstandige groothandel in bouwmaterialen en heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. In hun logistiek centrum van 10.000 vierkante meter – in Gouderak – hebben zij Platowood hout op voorraad liggen. Kijk voor meer informatie op hun website.

Bezoek Verdouw Platowood Bezoek Verdouw Platowood