Nieuwsbericht

Platowood aanwezig op Houtwereld Praktijkdag 2018

Ook dit jaar is Platowood aanwezig met een stand op de succesvolle Houtwereld Praktijkdag. De zevende editie vindt plaats op donderdag 8 november 2018 bij gastbedrijf De Groot Bewerkingsmachines in Rosmalen. Het kennis- en netwerkevent brengt vakmensen samen. Dit jaar staat het thema ‘Hout OverMorgen’ centraal. In de Platowood stand kunt u de meest duurzame keuze in houtproducten voor onder andere gevelbekleding bekijken en kunt u terecht voor vragen. Tijdens deze dag zullen er live demo’s, workshops, interessante seminars en netwerkmomenten plaatsvinden.

Bezoekers zijn handelaren in hout, houtproducten en bouwmaterialen, timmerfabrikanten, timmerlieden, architecten, constructeurs, meubelmakers, interieurbouwers, de brede houtindustrie, toeleveranciers en overige partijen in de bouw zijn allemaal welkom. Zet daarom 8 november 2018 alvast in uw agenda en wij zien u graag in onze stand!

Schrijf u hier in vóór 1 september 2018 en u ontvangt € 10,- vroegboekkorting.

Houtwereld Praktijkdag 2017
De Houtwereld Praktijkdag 2017 had een recordaantal bezoekers ten opzichte van het voorgaande event. 435 professionals uit de hout- en bouwbranche bezochten de geslaagde praktijkdag op het park waar Platowood is gevestigd: Industriepark Kleefse Waard. Bekijk hier de fotoreportage van de Houtwereld Praktijkdag 2017.