Nieuwsbericht

Geslaagde VerdouwBeurs

Afgelopen vrijdag vond de derde editie van de VerdouwBeurs plaats bij onze Preferred Dealer Verdouw. Platowood was aanwezig met een stand op het gevelplein. Ruim 600 aannemers en timmerfabrikanten bezochten de beurs en de stand van Platowood. Bezoekers konden kennismaken met Platowood: de meest duurzame keuze in houtproducten voor onder andere gevelbekleding. Een film over ons unieke hydro-thermische modificatieproces mocht niet ontbreken en de Platowood panelen – voorzien van verschillende houtsoorten, profielen en afwerkingen – gaven een goede indruk van de mogelijkheden.

We kunnen terugkijken op een geslaagde beurs en kunnen constateren dat er steeds meer vraag is naar duurzaam hout, zónder chemische toevoegingen!

Was u niet in de gelegenheid om naar de VerdouwBeurs te komen en heeft u vragen over hout van Platowood? Neem dan contact met ons op via +31 (0)88 50 600 50 of vul het contactformulier in.