Nieuwsbericht

Platowood op VerdouwBeurs 2018

Vrijdag 8 juni vindt de VerdouwBeurs plaats bij onze Preferred Dealer Verdouw in Gouderak. De beurs staat in het teken van duurzaam innoveren en is verdeeld in zes themapleinen. Platowood is met een stand aanwezig op het gevelplein. In de Platowood stand kunt u de meest duurzame keuze in houtproducten voor gevelbekleding bekijken en kunt u terecht voor vragen. Daarnaast staat het nieuwste product van Platowood – Platowood Fraké Kozijnhout – op het duurzaam innoveerplein. Benieuwd? Meld u dan nu gratis aan!

Gratis toegang
Meld u aan en bezoek gratis de VerdouwBeurs.

Over VerdouwBeurs
VerdouwBeurs 2018 brengt vakkundige mensen bij elkaar. Het is een ontmoetingsplek voor het opdoen van kennis, delen van ervaringen en leggen van nieuwe contacten. Tijdens de VerdouwBeurs wordt verbinding gemaakt tussen kennis en praktijk met als doel: samen duurzaam innoveren!

Wanneer: vrijdag 8 juni 2018
Waar: Middelblok 166 in Gouderak (ligt onder Gouda)
Stand: gevelplein, rechterzijde