Nieuwsbericht

Platowood kantoor en productie op één locatie

Communicatie is de sleutel tot succes! Om nóg sneller te kunnen schakelen tussen productie en verkoop/administratie, is begin dit jaar het kantoor van Platowood verhuisd naar een pand direct naast het Platowood proces. Het pand, een oud magazijn, heeft een hele metamorfose ondergaan.

Hierbij zijn zowel Platowood producten als het proces gebruikt, waardoor de missie en visie zichtbaar is. Zo zijn de duurzame kozijnen van Platowood Fraké kozijnhout, onbehandeld toegepast en wordt het pand middels restwarmte uit het Platoniseer proces verwarmd.

Dat Platowood hout niet alleen buiten toepasbaar is, maar ook prachtig in het interieur verwerkt kan worden, laat de onderstaande film van de directiekamer zien. De ontwerper van deze dynamische wand is Erik Stehmann. Het resultaat is verbluffend!

Ons adres is hetzelfde gebleven:
Industriepark Kleefse Waard
Westervoortsedijk 73 (Gebouw UF)
6827 AV Arnhem