Nieuwsbericht

Succesvolle crowdfunding

Binnen 2 dagen is de leningaanvraag van Platowood volgeschreven door 860 investeerders. In totaal hebben we €1,25 miljoen opgehaald om te voorzien in de voorraadbehoefte en zo de groeiende vraag naar duurzame bouwmaterialen te kunnen beantwoorden. De unieke eigenschappen van het hout en de milieubewustere bouwsector maakt ons hout voor steeds meer projecten een aantrekkelijk product.

Run op beleggen in duurzaam hout
Platowood levert producten die in de snel verduurzamende bouwsector meer en meer gewild zijn, en voor bouwbedrijven noodzakelijk zijn om tegemoet te komen aan de duurzaamheidseisen van opdrachtgevers. Om aan de toenemende vraag te voldoen en de schaalvergroting in omzet te kunnen realiseren hebben we voorraad nodig. Om deze investering te financieren én de relatie met het netwerk te versterken hebben we bewust gekozen voor crowdfunding, via het platform Collin Crowdfund. Tegen een rendement van 7% had het publiek de kans om mee te investeren in een sterker Platowood én een mooiere wereld.