Nieuwsbericht

Excursie: Onderzoekend leren

In het kader van het schoolproject Onderzoekend leren met als thema “Hout” hebben de leerlingen van groep 7 en 8 van Basisschool De Vlinder op 21 juni jl. een bezoek gebracht aan Platowood. Onder begeleiding van Simo Hartnack en Karin Hugo hebben de kinderen, leerkrachten en begeleiders een rondleiding op onze locatie gehad. Tijdens een wandeling over de werf, kregen de leerlingen een goede indruk van ons unieke productie proces, onze veredelde hout soorten, de herkomst van ons hout,  de verschillende beroepen waarin je met hout werkt, maar vooral ook wat je allemaal met het hout kunt doen.

Aansluitend konden de leerlingen, op ons proefveld waar enkele show-units staan, met eigen ogen verschillende toepassingsmogelijkheden van ons hout zien.
Dit sprak natuurlijk tot de verbeelding! Enthousiast kwamen de leerlingen met vragen en conclusies. Al met al was het een een hele geslaagde excursie!

Excursie klein