Nieuwsbericht

Platowood Kozijnen

Geplatoniseerd kozijnhout heeft een zeer hoge duurzaamheid, maar ook een sterk verbeterde vormstabiliteit. De zwel en krimp is na ons proces sterk verminderd, waardoor er minder spanning in het hout zit. Dat betekent dat ramen en deuren niet zullen gaan klemmen of kromtrekken. De duurzaamheid van ons hout is zelfs zo hoog, dat Platowood kozijnen niet geschilderd hoeven te worden en onbeschermd overal geplaatst kunnen worden, zelfs op het strand! Geen terugkerende onderhoudskosten; Bedenk wat dit voor uw recreatiepark, bedrijfspand of woning kan betekenen.

Bent u geïnteresseerd? Wij kunnen via geselecteerde timmerfabrieken complete op maat gemaakte kozijnen leveren. De kozijnen worden met 10 jaar garantie geleverd. Informeer gerust naar onze mogelijkheden voor uw project. info@platowood.nl