Nieuwsbericht

Bezoek Platowood op GEVEL 2018

Van 23 tot en met 25 januari vindt het tweejaarlijkse evenement GEVEL 2018 plaats in Ahoy Rotterdam. Uiteraard is Platowood ook met een stand aanwezig op deze toonaangevende beurs. In de Platowood stand kunt u de meest duurzame keuze in houtproducten voor gevelbekleding bekijken en terecht voor vragen & advies. Dat is nog niet alles Platowood onthult ook haar laatste innovaties en ontwikkelingen. Nieuwsgierig? U vindt ons in stand 01.D030.

Afspraak
Wilt u graag tijdens GEVEL 2018 een project bespreken met een van de adviseurs? Dat kan! Klik hier om een afspraak te maken.

Over GEVEL 2018
GEVEL 2018 is de vakbeurs die architecten, adviseurs, opdrachtgevers en bouwers informeert over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de gebouwschil. GEVEL biedt een breed en hoogwaardig aanbod van producten, materialen en systemen, toont innovaties en experimenten, slaat een brug tussen kennis en praktijk en heeft oog voor de maatschappelijke context.

Gratis toegang
Gevel 2018 is gratis te bezoeken als u zich vooraf registreert.
Dit kunt u doen door hier te klikken.

In het kort
Waar: Ahoy Rotterdam
Wanneer: 23- 25 januari 2018
Stand: 01.D030

 

 

Graag tot ziens op GEVEL 2018!